Q&A

Vem tecknar porträtten och affischerna?
Det gör Dennis Wojda, även känd som Dennissimo. Läs mer om honom här.
Serien Souvenir Stockholm känns bekant...
Du har säkert stött på illustrationerna i magasinen Älskade Östermalm, Underbara Kungsholmen, Sköna Södermalm och Sagolika Vasastan. De inspirerande texterna är skrivna av Nathalie Wänblad, Emma Castman, Hannah Broman, Sara Ericsson och Paulina Bylén.
Vad betyder Giclée?
Det är en konstnärlig tryckteknik som passar för små upplagor. Den används av konstnärer över hela världen. Rent tekniskt så är Giclée en högkvalitativ bläckstråleutskrift.
Hur stora är affischerna?
Vi trycker våra affischer i formatet B2. Utskriften är 50 x 70 cm stor.
Varför ingår det inte en ram i priset?
Just nu kan vi inte erbjuda ramar. Om du vill köpa en ram på egen hand behöver du bara tänka på att den ska passa formatet på affischen.
Ingår frakten?
Ja, den bjuder vi på om du bor i Sverige eller Polen — för där trycker vi våra affischer. Ska tavlan skickas till ett annat EU-land så tillkommer en extra kostnad.
Om jag vill göra en beställning utanför EU?
Det går bra, men då tillkommer extra porto. Kontakta oss innan för en exakt prisuppgift.
Hur betalar jag?
Vi kan erbjuda enkel och säker betalning genom PayPal eller Klarna. Kontakta oss om du vill betala med Swish. Du måste vara 18 år gammal för att kunna göra en beställning.
Kan jag ångra mitt köp?
Vi är hemskt ledsna, men ditt köp är bindande eftersom affischerna trycks on demand efter att du gjort din beställning. Du får däremot reklamera felaktiga eller skadade varor inom en vecka från att du mottagit dem. Skicka då en beskrivning och bild på varan till dennis.wojda@gmail.com
Min tavla har kommit bort på posten!
Ingen panik! Kontakta oss om det gått en vecka och du inte fått paketet. Om det inte dyker upp inom ytterligare en vecka så skickar vi en ny print helt gratis.
Hur lång är leveranstiden?
Alla affischer som inte är skräddarsydda skickas till tryck så fort du lagt din beställning. Därefter tar det cirka två arbetsdagar innan du får paketet hemskickat.
Vad menas med skräddarsytt porträtt?
Det betyder att porträttet ritas för hand av konstnären. Därefter sätts även typografin för hand så att den passar till helheten.
Hur lång tid tar det att beställa ett skräddarsytt porträtt?
Sju till tio arbetsdagar. Ett par dagar efter att du lagt din beställning får du ett förslag skickat till din e-post. Så snart du accepterat text och bild, skickar vi filen till vårt tryckeri. Därefter tar det i regel två arbetsdagar innan du får hem paketet.
Hinner jag göra en ändring i porträttet?
Det kan du endast göra innan du accepterat den slutgiltiga versionen. Efter det så skickas tavlan till tryck och då går det inte att göra några ändringar.
Hur leveraras min beställning?
Alla våra trycksaker skickas ut med PostNord. Affischerna rullas i silkespapper och placeras i ett stabilt papprör som i sin tur ligger i en pappkartong.